LUKT HET JOU OM LEVEND TE ONTSNAPPEN?

Mevrouw van Helmond heeft het idee dat er wat mis is op school. De strafjuf van het Borgesius College voelt dat iets of iemand haar in de gaten houdt. In plaats van de straf die je nog moet uitzitten, stuurt ze jou en de andere nablijvers op een missie om er achter te komen wat er aan de hand is op het Borgesius. En terwijl je door de verschillende ruimtes van de school dwaalt en dingen ontdekt waar zelfs mevrouw Van Helmond geen weet van heeft, lijken duistere krachten je meer en meer tegen te werken. Als de minuten weg tikken kom je tot de conclusie dat het niet meer alleen een kwestie van ontsnappen is, maar ook van in leven blijven. En je dacht dat examen doen een uitdaging was…

4 tot 8 personen

90 minuten

• Meer dan een escape room: behalve ontsnappen binnen 90 minuten krijg je nog een 2e opdracht mee: los het mysterie op dat zich hier op school afspeelt!

 

• Leetijd: 16 jaar en ouder. Kinderen tussen 12 en 16 jaar zijn welkom als er ten minste 4 volwassene in de groep zitten. (niet toegankelijk voor jongere kinderen)

 

• Het Borgesius Mysterie is spannend, maar vooral leuk. Sommige mensen zullen bepaalde onderdelen als eng beschouwen. (We maken geen gebruik van live acteurs.)

 

• Het is niet aan te raden voor mensen met claustrofobie of die bang zijn in het donker.

 

• Als je een lichamelijke beperking hebt of zwanger bent, is het aan te raden om eerst contact op te nemen met ons.

 

• Wij zijn gevestigd in een souterrain waar helaas geen lift komt.

Boek deze escape room Hier!
Boek deze escape room Hier!
Boek deze escape room Hier!
Boek deze escape room Hier!